Suffolk

Förslag

Resa 25/1 2019 kl 06.00 från Landvetter med KLM till Norwich med mellanlandning i Amsterdam. Framme kl 09.00. Väntetid i Amsterdam 1 tim 35 min.
 
Hemresa 28/1 16.55 ankomst 22.20.
 
Pris tor 1685 kronor enligt Reseguiden, där man också kan läsa vilka resesajter man kan boka med.
 
Man får ta taxi från flygplatsen till tågstationen och ta tåg till Lowestoft. Det tar ca 45 min med tåget. Tågen går frekvent. Tidtabell på www.thetraline.com/stations/norwich.
Från stationen i Lowestoft tar man taxi, ca 5 min.

Fredag 25 - måndag 28 januari 2019

Hej, jag är Queen Suzy Q of Broadland Butterflies ett capter i Oulton Broad Suffolk. Jag organiserar en Red Hat-helg på Warners Holiday Camp i Corton, den östligaste campingplatsen i Storbritannien. Det är en bra campingplats som RHS UK har använt tidigare. Jag har lyckats få en bra affär. Det kommer att tillgodoses fullständigt, 3 måltider och ett fullt program av underhållning dag och kväll. Detta inkluderar levande musik och dans till sent på kvällen, plus show och / eller spel på dagtid. Utflykter kan också ordnas för hatters som vill utforska området som en bussresa till Norwich. Det har full fritidsfaciliteter, uppvärmd inomhuspool, fitness suite, bastu och jaccuzi, plus bio och inomhus spel etc. Jag skulle vilja involvera våra europeiska systrar. Jag behöver veta om jag har tillräckligt intresse i slutet av september men inbetalning och bokning krävs inte förrän nästa år, men för Warners att hålla campingen för eget bruk behöver jag veta tillräckligt tidigt för att de ska skräddarsy underhållningspaketet till våra specifika behov. De bästa underhållarna måste bokas under hösten i år. Så just nu frågar jag bara för antalet på dem som sannolikt kommer att vilja komma. Kostnaden är £ 209 per person i en gemensam standardstuga. Fredagskvällen kommer att vara Burns Night Celebrations med piper, middag och dans, lördagskvällen kommer att vara en galakväll med en 5-rätters middag och söndag kommer att innehålla en komiker och cabaret. Mer info längre ner på sidan.

 

Intresserade är:

Ulla-Carin Surfinia

Inger Azalea

Elsi-Marie Trädpion

Tina Trillingblomma

Britt-Marie Calluna

Christina Camelia 

Ramette Solhatt

Anette Jasmine 

Svar från Tracy King Tracey.King@bourne-leisure.co.uk i England på förfrågan om kommunikationer:

Hello,

The local airport is Norwich with 45 mins drive away. We also have stansted airport which is around 1.5 hour drive. The main London airports are Gatwick and Luton and are around 3 to 3.5 hours drive.

Norwich has a train station which comes into Lowestoft and we are a short 5 min taxi ride away.

Hope this helps, please ask if I can be or any more help.