Skärhamn

Ladies!

Vi besöker Elisabet Havsanemon i Skärhamn. Buss går från 'tågsidan' vid Nils Ericssonplatsen och vi samlas vid spår nr 16. Vi ses där 8:45 lördagen den 2 juni.

Anmälan till christina.camelia@gmail.com

Vi får en egen buss som tar 19 personer och vi betalar 100:- var. Helt fantastiskt eller hur? Det är vår nya Lady Elsi-Marie Trädpion som kör bussen! Vi utgår från att alla vill ha plats i bussen.

När vi kommer till Skärhamn har Elisabet Havsanemon kaffet klart. Därefter kör bussen oss till Södra Hamnen och den som vill kan besöka Akvarellmuséet, entré 100:-. Utställningen heter Fusion och det är verk som redan finns i muséets samlingar som visas, bl a Lars Lerin. Därefter  besöker vi olika gallerier och tar en promenad i hamnen och beundrar utsikten. Förhoppningsvis ligger pampiga båtarna Lady Ellen och Athéna på plats.

Tillbaka med bussen till Elisabet Havsanemons brygga för lätt lunch till självkostnadspris. Då finns även möjlighet att ta ett dopp från bryggan.

Färden går sedan vidare till skulpturparken Pilarne, entré 100:-. Praktiska skor rekommenderas. Detta är ett gammalt gravfällt med betande får bland många jätteskulpturer. 

Bilden visar Anna, en 14 meter hög skulptur i Pilarne. Ansiktet ses över nejden, så vill man inte gå in ses den och några fler skulpturer från parkeringen. Färden går vidare till Sundsby Säteri med konstnärsbodar och vackra omgivningar. Fika gör vi på ett eller annat sätt.

Medtag kazoon!

Kommer gör:

11.Elisabet Havsanemon

10.Tina Trillingblomma

9.  Monica Hoya

8.  Gunilla Lilja, RiR

7.  Gunvor Gardenia

6.  Inger Azalea

5.  Raili Gloxinia

4.  Erna Gerbera

3.  Britt-Marie Calluna

2.  Christina Camelia

1.  Anette Jasmine

Chaff - Elsi-Marie Trädpion