Belfast Hoot 24 juni 2023

Jag är glad att kunna meddela att datum är bestämt för Belfast Hoot 2023. 

Det finns 2 flygplatser: Belfast international och George Best City Airport. Regelbunden busstrafik från båda flygplatserna som slutar vid Europa Bus Centre i centrum. Belfast Int 35 minuters resa och George Best 10 minuter.

Inom 5 - 10 minuters promenad från Europa Centre finns det prestigefyllda Europa, Maldron, Jury´s Inn, Premier Inn, The Flint aparthotel och budgethotell som Travelodge, Ibis och Etap. The Grand Opera House ligger granne med Europa Hotel. Det finns sagolikt utsmyckade pubar nära som gör fantastisk hemtrevlig mat och har livemusik 7 kvällar i veckan. Belfast sightseeingbussar stannar utanför Europa. 

Missa inte St George´s Market som är en viktorianskt täckt marknad som är öppen fredag - söndag. Belfast stadshus är väl värt ett besök men har endast öppet måndag - fredag och guidade turer är gratis. Det är promenadavstånd till de flesta sevärdheterna.

Jag har förmodligen bombarderat dej med för mycket information på en gång. Om du inte har gissat så älskar jag verkligen stället. Du kommer att ha kul. På lördag kommer det vara en bra dag och vi kommer att göra den obligatoriska fotograferingen (absolut inget vitt eller beige!) och något speciellt. Tveka inte att höra av dej.

Hatty hugs

Wanda, Queen Opal  wanda.bentley@live.com