Tisdag 2 november ses vi som vanligt på Ahlströms Konditori klockan 11.00. Kom som du är med hatten på. Ingen anmälan behövs.

Tisdagen den 9 november 11.00 - 14.00 är vi välkomna hem till Ramette Solhatt för att spela kort eller annat spel. Kortspel blir inte poker utan enkelt som alla kan vara med på. Vi kan spela Yatzy, brädspel eller något som du tar med. Vi börjar med kaffet. Buss och spårvagn till Hjalmar Brantingsplatsen. Gå genom tunneln och något kvarter framåt och sväng höger in på Brämaregatan till nr 4. Besöksparkering finns på P-däck Vågmästaregatan.

Anmäl till christina.camelia@gmail.com

Kommer gör: Christina Camelia

Tisdag 16 november åker vi till Mölndals Stadsmuseum som ligger i Kvarnbyn, Kvarnbygatan 12. Vi ses där klockan 12.00. Utställningen har förlängts flera gånger på grund av stort intresse men när denna månad är till ända är det slut.

Årets utställning handlar om det aptitretande ämnet mat. Temat är historiska nedslag och aktuell nutid och rubriken är Mat - i nöd och lust, som ett smörgåsbord av mathistoria, minnen, berättelser, prylar och förpackningar. Läs gärna mer på muséets hemsida. Om man har seniorbiljett (pensionär) för Göteborg så gäller den även i Mölndal.

Anmälan senast 15 november till christina.camelia@gmail.com

Kommer gör: Christina Camelia